1.01.2016

Yaşama Döndürülen Hayvanlar (Penelope)



JASON HEİGL VAKFI TARAFINDAN KURTARILAN ALMAN MIX PENELOPE

16.Aralık.2013 Tarihinde sahiplendirilmek üzere özellikleri ile videosu internette yayınlanan 22 Kg. ağırlığında, 8 Aylık, Penelope adlı dişi Alman Çoban kırması köpeğimizin kısacık yaşamı acılar içerisinde geçmiş ve tam ölümün eşiğinde iken Jason Heigl Vakfı ekiplerince bulunmuş ve Vakfın bakım merkezine getirilerek yapılan 2 aylık tedavi sonucu resimdeki gibi normal yaşamına kavuşturulmuştur.


Henüz 6 aylık iken 3.Ekim.2013 günü bulunarak merkeze alınan yavru köpek Penelope, bellikli çok daha küçük yaşta insanlıktan nasibini almamış yaratık yada yaratıklarlar tarafından sokağa atılmış.


Bakımsızlık, açlık, susuzluk ve normal yaşam alanı bulamayan köpeğimiz zaman içinde Scabies (Uyuz) hastalığına yakalanmış, tüm vücudunu saran hastalık sonrası enfeksiyon kapmış ve başını kaldıramıyacak derecede yara bere içinde kalınca bir okula sığınmış, ancak küçük öğrencilere hastalık bulaşır korkusu ile tekrar geldiği yere bırakılarak yardım kuruluşlarına haber verilmiştir.


Böylece minik yavrunun kaderi değişmiş ve vakıf ekipleri süratle köpeği bulunduğu yerden alarak bakım merkezine getirir.



Her türlü sağlık ve yaşam koşullarının bulunduğu mekan içerisinde, tedavisine başlanan Penelope artık mutludur, yara bere içinde de olsa sıcak ve temiz bir ortamda bulunmak, ilgi görmek vede sevilmek onu yaşama sarılma şevkini verir.


Tedavi süresince resimler ve videosunda da görüleceği gibi minik köpeğimiz kademe kademe iyileşmiş, bir ayı geçmeden, oyun oynamaya başlamış ve 2 ay içerisinde de tamamen sağlığına kavuşarak sahiplendirilme aşamasına geçilmiştir.


İnsanlara insanlık dersi veren ve 15 yaşında bir trafik kazasında yaşamını yitiren Jason  Debus Heigl anısına, Annesi Nancy ve Ablası Katherine Heigl tarafından kurulan ve ABD/Los Angeles’te faaliyet gösteren “Jason Debus Heigl Vakfı”(JDHF) nın başta kurucuları olmak üzere, yöneticilerini, üyelerini ve bağışta bulunan hayırsever insanları içtenlikle kutlarız.

PENELOPE'nin DEĞİŞİM VİDEOSU


Kaynak:
http://jasonheigl.foundation/









Widget for Blogger by blogokulu.blogspot.com/a>


.. Bizi Takip Edin
Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder