30.12.2016

Kartal Belediyesi ve Sokak Hayvanları





İSTANBUL/KARTAL Belediyesi'nin Sokak Hayvanları İçin Aldığı GERİ DÖNÜŞÜM KUTULARI

Kartal Belediyesi'nce, ilçenin belirli noktalarına konulmak üzere sokak hayvanları için "Geri Dönüşüm Atık Kutuları" almdı ve montajına başlandı.



Bir firma tarafından Pugedon (Pugedon Nedir ) adıyla piyasaya sürülen geri dönüşüm atık kutuları iki güzel olayı aynı anda yerine getirmek için tasarlanmış durumda.



Kutular iki bölümden oluşmakta, üst kısımda bulunan yem ve su hazneleri ve zemine yakın bölümde ise hayvanlar tarafından kullanıma hazır yem ve su kapları.


  
En üstte bulunan Plastik Pet atılma bölmesinden içeri atılan her pet karşılığı, alttaki kullanım hazinelerine bir miktar yem ve su bırakılıyor, şayet pet içinde su mevcut ise, su ana su bölmesine ilave ediliyor.

Böylece plastik atıklar geri dönüşüm olarak muhafaza altına alınırken, sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarıda sağlanmış oluyor.

Pugedon Kutularının içine azami 1 Lt. Pet şişe büyüklüğünde teneke kola, cam şişe, plastik şişe ve 200 ml. lik meyva suyu kutuları atılabiliyor.




Bu güzel girişiminden dolayı Kartal Belediye Başkanı ve ekibini kutlarız, diğer belediyelerinde örnek alması dileği ile.

EKLENTİLER : GERİ DÖNÜŞÜM – PUGEDON – PLASTİK PET -  ATIK 

Pugedon hakkında detaylı bilgi ve adres için.. TIKLAYIN.
Kedi evleri ve Basit kedi evi nasıl yapılır......... TIKLAYIN.





Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder