20.10.2017

Yavru Köpeği Kurtaran Kedi



ÇUKURA DÜŞEN KÖPEĞİ KURTARAN DOST KEDİ

Kedi köpek bir arada dururmu, birbirlerini yer diyen zavallı insanlar, pardon insancıklar o yeme eylemini ancak sizler yaparsınız.
Çünkü sizin gibiler, kedi köpek eve alınırmı, bırakın evi bahçeye alınırmı diyenler, onları gördüklerinde mekruhtur, onun girdiği eve melek girmez diye yada nankördür gerekçesiyle tekme atanlarsınız, yani insan değil sadece insancıklarsınız.

Videoyu izleyin, o yavru minik köpeğin çukurdan çıkmak için nasıl çabaladığını  ve durumu gören kedinin ise onu nasıl kurtaracağım diye gayret gösterdiğini , sonunda da kurtardığını görün ibret alın, bir dahada onları aşağılamaktan, hor görmekten vazgeçin.



BENZER KONULAR

Çaresiz Hayvanları kurtaranlar
Rusya'da özellikle zorda kalmış ve kurtarılmayı bekleyen hayvanları kurtarmak, onları yaşamlarına kavuşturmak için kurulmuş bir insancıl dernek ve kurtarma videoları.


Çocuklar ile hayvanların dostluğu
İnsanların, insan dışındaki canlıları sevmesi, onlarada yaşam hakkı tanıması, çocukluk yaşlarında başlar ve o çocuklar yetişkin olduklarında insan sevgisinide içine alan sevgi yumağına kavuşmuş olurlar.



Şarkı okuyan akıllı papağan
Dünyaca ünlü bir çocuk şarkısının Japon'cası olan "Tatakou o Shiawase Nara Te" adlı şarkıyı okuyan papağan.



Hayvan sevgisi üzerine
Ben hayvanları sevmem ama insanları severim diyen iki yüzlü riyakarlardan kaçının çünkü canlı sevmeyen insan nasıl olurda başka bir canlıyı sever.








Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder